Perfekt browsing-oplevelse på Eee PC 700’s miniskærm?

Link til Opera Mini

Expert-kæden er på vej med Asus Eee PC 701 – som var den første Eee PC på markedet. Den er mindre og billigere – men selvfølgelig også mere skrabet. Ikke mindst skærmen: De oprindelige Asus Eee PC’er havde kun 7″ skærm med 800 pixels bredde. De fleste nuværende hjemmesider er optimereret til bredden 1024 pixels, og derfor kan det give et problem med den irriterende vandrette scroll-bar. Det KAN der nu være håb for at løse. 🙂

Da jeg med stor succes har brugt Opera Mini java-browseren på flere af mine telefoner, fik jeg pludselig den idé, at man da måtte kunne bruge denne browser også på Eee PC 701. Den kæmpe store fordel med Opera Mini er nemlig, at den er kanon god til at komprimere hjemmesider, så du kan se dem, som de skal vises og er designede, men zoomet ned så man kan se dem på en meget mindre skærm end de er lavet til. Man kan let zoome ind på et område, og dermed få vist det forstørret, så man fx lettere kan læse tekst. Altså som man fx kender det fra iPhone og HTC Touch Diamond.

– Efter lidt søgning på nettet viser det sig, at jeg selvfølgelig ikke er den første med den idé.. Tjek her, hvordan du gør:

http://java4me.blogspot.com/2008/02/run-opera-mini-on-pc-version-06-also.html

Guiden er til at køre Opera Mini på Windows, så jeg har ikke selv prøvet den. Sig endelig til, hvis du har!

This post is also available in: English

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)