Eee PC 1025 Flare fra Asus: verdens hurtigste netbook

Netbooks har længe haft ry for at være til den sløve side – og det med rette, da da de små CPU var meget langsommelige i forhold til storebrødrene. Der skete så betydelig fremgang med ION-platformen, hvor grafik/multimedia fik et skub fremad: Men nu sker der endelig seriøst nyt på CPU-fronten også:

Asus Eee PC 1025 Flare er nemlig en netbook i helt sin egen liga. Udefra ligner den mere eller mindre de andre netbooks med den helt sædvanlige 10,1″ skærm i widescreen format, dog med et lidt opfpiftet design på kanterne.

Indeni er den dog forbedret betydeligt: Den kommer med dual-core CPU, nemlig 1,8GHz dual core-Intel Atom Cedar Trail, hvilket er den hurtigste CPU i en netbook nogensinde. “Forhåbentlig” er det så slut med at føle, at din Eee Pc er sløv, når du skal arbejde med flere programmer på en gang eller lave andre tunge opgaver.

Der arbejdes stadig på optimering af batteritid, så på papiret skulle maskinen kunne træke 10 timer. Forvent derfor at Asus Eee PC 1025 Flare kan trække 6-8 timers batteritid i praktisk brug – hvilket også er rigtig flot!

På plussiden hører bestemt også Asus hybryd engine med instant on: Det betyder, at du skulle kunne vække maskinen på ca. 2 sekunder: Så også i opstarten kan du spare på ventetiden med Asus Eee PC 1025 Flare.

Det eneste du skal høje øje med er maskinens RAM. Det ser umiddelbart ud til, at den kun kommer med 1GB DDR3 RAM, hvilket er for lidt. Det kan heldgivis meget let opgraderes, så kan du finde modellen med 2GB RAM ville jeg vælge den – eller straks budgettere med en RAM-opgradering. Netbooks understøtter typisk ikke mere end de 2GB RAM – det skulle eftersigende være et krav fra Microsoft, for at få lov at ligge billige Windows 7-versioner på maskinerne: 2 GB RAM er også max i Asus Eee PC 1025 Flare.

Prisen på Asus 1025 Flare er rimelig til ca. 2600,- danske kroner – forvent den i butikkerne omkring marts.

Læs mere om Asus Eee 1025 Flare her: http://www.asus.dk/News/VYA2PEB9Enj7orvT/


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)