Flere Asus Eee PC modeller

Så er Asus endnu engang på banen med en håndfuld Eee PC modeller. Det er dog uvist om de kun kommer på de asiatiske marked.

Der er ikke specielt meget nyt under solen – det er Eee PC’er med 9″ el. 10″ skærme, 1 GB RAM og enten 16-16GB SSD eller 80 GB HDD.. De 4 nye er denne gang alle med Win XP. Modelnavnen bliver Asus Eee PC 1000HD XP, 904HD XP, 900 XP (16G) og 901 XP.

Asus Eee PC 904’eren er det eneste modelnummer, der ikke allerede er i brug på en eller anden måde – men vi vidste jo godt at den var på vej.

Det ser ud til, at der nu er sluppet billeder ud af Asus’ maskiner, der viser lidt mere nyskabelse lige på farve-fronten. 🙂

De to sidste modelnavne er af en eller anden grund med i nyheden, men det er jo ikke just nyheder – dvs. tidligere har modelnavnet ikke indeholdt “XP” selvom Asus Eee PC 900 KAN fåes med XP installeret, så vidt jeg ved.. WTF!? Hvis det virkelig ER nye modelnavne, må det nye bestå i at de nu kan fåes i andre farver – men så er det da ikke den skarpteste knallert på havnen, at Asus har fået til at finde på Eee-modelnavnene.. Der kommer så mange Asus Eee PC, at der efterhånden ikke er nogen, der kan finde rundt i dem. 🙂

Læs selv om de nyeste Asus Eee PC’er hos SlashGear

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)