Kan Eee Pad Tranformer slå Ipad?

Kan Asus Eee Pad slå Ipad på salgstal og massernes popularitet?
Næppe. Det betyder ikke nødvendigvis, at iPad er bedre. Men Ipad er stadig kongen af berøringsfølsomme tablet pc’ere og den slags tocuh-baserede computere. I hvert fald, hvis man læser verdens førende anmeldere. Men Asus er godt på vej med deres Eee Pad Transformer, som slår Ipad på mange områder.

Herunder vil mange komme til at foretrække Asus Eee pad over Apple iPad ud fra det åbne system og den større kontrol og frihed i systemet/softwaren.

Det anden mest iøjefaldende er selvfølgelig det ekstra keyboard til Eee Pad Transformer, der fungerer som dockingstation, keyboard og ekstra batteri. Eee pad transformer bliver på den måde en tablet pc, som også kan fungere som fuldgyldig bærbar pc med fordele. Det giver ikke blot en mere effektiv indtastning, det giver også en batterilevetid på hele 16 timer, hvilket får Ipad’s lovede 10 timer til at blegne en smule. Ligeledes er Eee Pad Slider nu kommet på markedet, hvor keyboardet er fast integreret i tablet’en, men dog kan slides ud og iond af sit skjul.


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Man kan også sige, at EeePad’en er født med software, som gør visning, samt redigering af visse Office Dokumenter muligt fra starten af, samt muligheden for at parre den med sin bærbare/stationære PC og derved streame film, billeder, musik, ja sågar åbne og bruge Word Dokumenter på EeePad’en for derefter at gemme dem direkte på PC’en, jo er ting, som gør at EeePad’en er mere attraktiv på dette område. 🙂

Tak for din kommentar!
JA, du har jo ret i dine betragtninger! 🙂

Kan du fortælle lidt mere om hvordan parring med PC fungerer – det har jeg endnu ikke set i praktis? Det lyder i hvert fald meget fedt.
Har du egentlig fået en Eee Pad selv?

Hejsa. Har ikke en endnu, men ser dem i butikkerne. Har haft fornøjelsen af at parre en EeePad med en Pc. Det foregår ved at man downloader en suite på ASUS hjemmeside, som man installerer på sin PC. Derefter scanner Pad’en efter compatible enheder og parrer dem. Det er mega nemt, og jeg kunne sidde og streame video’er fra Pc’en uden problemer, arbejde med de programmer, som ligger på Pc’en og gemme mit arbejde på Pc’en herefter. Jeg satser meget kraftigt på at skille mig af med 1 af mine pc’ere herhjemme og erstatte den med en EeePad i løbet af et par uger. Den er lidt for nice! 🙂

Tak for meldingen. Det lyder da super fedt! Har jeg faktisk ikke prøvet.. Virkelig en fix feature på den måde – så bliver PC’en til en slags server/NAS og Eee Pad’en til en slags tynd klient (på den gode måde 🙂 ..)

Du må endelig skrive tilbage, hvis du har flere gode erfaringer – eller måske med en lille anmeldelse, når du selv får fingre i maskinen..? 🙂

Hej Michael! Kommer der en anmeldelse af EeePad på et tidspunkt? Jeg købte selv en hp estation c510 med android, og jeg må nok indrømme det køb er blevet fortrudt – MANGE gange.

Leave a comment

(required)

(required)