Asus Eee Pad Transformer: tablet og netbook i én maskine

Eee Pad Transformer er en tablet, der tænkes at erstatte din netbook eller din bærbare computer. Uden tastaturet er den slank og let. Den har en stor touch-skærm.
De vigtigste fordel er den høje kvalitets IPS skærm, den glimrende tastaturintegration og den behagelige overflade. Eller rettere sagt er den vigtigste fordel nok tastaturet, da det giver en hel anden type anvendelighed af en tablet. Med et tastatur kan Asus Eee Pad Transformer pludselig også bruges som en seriøs arbejdsmaskine, som du kan bruge som studiePC (til at tage noter) eller have med til møder og holde præsentationer eller nedskrive mødenoterne.

Ulemperne skal til en vist grad søges i Android 3.0-styresystemet, som stadig er præget af bugs set i forhold til det mere polerede system på Apples iPad.
Når man sammenligner med Ipad eller andre Androidbaserede tablets, kunne man overveje at vente til næste model, før man køber en Asus Eee Pad Transformer, men det er trods alt i småtingafdelingen, og der forventes at komme opdateringer til både Asus Eee pad såvel som Android ofte og løbende, så jeg vil ikke tøve med ay anbefale køb af Asus Eee pad slider eller Asus Eee pad transformer! Så kan du blot glæde dig over, at maskinen bliver endnu bedre så snart Android-systemet bliver opgradere til en ny version!

UPDATE: Der er kommet en ny version, p.t. kaldet Asus Eee Pad Transformer Prime. Læs mere om den her direkte hos Asus: http://www.asus.dk/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_Prime_TF201/


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

er der nogen der ved hvornår den udkommer?

Hej!
Eee PAd Tranformer kommer i butikkerne “snart” fortælles der.. Så det kan man jo ikke bruge til SÅ meget. 🙂 mit gæt er dog, at du finder Asus Eee Pad Transformer på hylderne om mellem 1-2 måneder (der kommer tit forinkelser på den slags).

I mellemtiden kan du nyde synet her:
http://www.asus.dk/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/
🙂

[…] altså eksempelvis netop Asus Eee Pad Slider med det indbyggede keyboard eller alternativt Asus Eee Pad Transformer, hvor tastaturet helt kan tages af, så den kan bruges som almindelig tablet […]

[…] anden mest iøjefaldende er selvfølgelig det ekstra keyboard til Eee Pad Transformer, der fungerer som dockingstation, keyboard og ekstra batteri. Eee pad transformer bliver på den […]

Leave a comment

(required)

(required)