Eee Pad eller Ipad? Hvilken tablet pc?

Eee pad vs iPad tablet pc

Hvis du er Apple-fan, er du ikke i tvivl. Så skal du selvfølgelig vælge en Ipad. Men hvis du kigger specifikaitonerne på de to tablets igennem, skal du måske tænke dig om en ekstra gang, før du vælger, hvilen tablet pc du skal købe.

Eee Pads skærm er en smule større, og den byder på et 5 megapixel primært kamera, mod Ipad’ens 0,7 megapixel. På det sekukndeære kamera overgår Eee Pad kun Ipad med en faktor 4. Eee Pad læser Micro SD-kort og har en Mini HDMI-port – begge dele ting, som Ipad mangler.

Men det vigtigste er, at Eee Pad fås med et eksternt tastatur, der oven i købet fordobler batterilevetiden. Det ER altså ikke let at skrive længere tekster på en iPad, men med Asus Eee pad (både eee slider og Eee transformer) giver dig med det fysiske tastatur (nærmest) samme skrivehastighed som når du sidder ved din sædvanlige pc.. Dermed bliver en Asus Eee pad et mere reelt arbejdsredskab end en Apple iPad, og dermed bliver dit valg af tablet pc muligvis lidt lettere..


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)