… Og så er Linux tilbage på Asus Eee PC

Efter massiv kritik af Asus for valget om at fjerne Linux fra deres maskiner og udelukkende sælge Eee PC med Windows XP, har de trukket beslutningen tilbage.

Linux er tilbage i varmen på Asus Eee PC..!

Der kommer således i hvert fald et par nye Eee PC’er fra Asus næste år, og desuden vil de eksisterende Eee PC modeller alligevel fortsat blive solgt i både Windows XP og Linux-varianterne..

Læs evt. mere hos Computerworld..

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Klog valg! XP licenser er allerede udløbet de fleste steder, og man vil ikke købe en vista licens bar for at installere XP, vel? Og Windows 7 kommer snart i 2009…så hvorfor ikke sælge en linux maskine billigere end en XP-maskine, som alligvel bliver en “død platform” om nogle år??

Ja, især Windows 7 tegner ret godt til netbook-markedet.. Selvom det eftersigende blot skulle være en forbedret Windows Vista, skulle ydelsen være MARKANT bedre, så der er nok ryddet gevaldigt opi det hele, hvilket jo lyder lovende… 🙂
Men jeg håber da at man fortsat kan have valget og få maskinerne med Linux, hvis man foretrækker det.

Leave a comment

(required)

(required)