Kort nyt: LGs netbook kommer med GPS og 3G

LG’s Eee PC-“killer” kaldet LG X110 ligner umiddelbart en MSI Wind – og rygter går også, at MSI står for (meget af) produktionen. Specifikationerne ligner også alle de andre maskiner, fx MSI Wind, Acer One og Asus Eee PC 901, hvilket er ved at blive trivielt – 1.6Ghz Atom CPU, 1 GB RAM, Windows, 9 eller 10″ skærm i 1024x600px. HELDIGVIS har LG dog været snedige nok til at sørge for, at de adskiller sig fra de ande producenter på et par punkter – som tidligere antydet: Maskinen indeholder eftersigende både GPS-modtager og 3G (HDSPA)-mulighed! Dvs. du kan klaske et 3G-simkort direkte i maskinen og på den måde få adgang til nettet via 3G uden at have dongles eller lign. hængende ud af siden på dyret.

Modsat de tidligere rygter, mener Engadget dog kun at maskinen som standard kommer med de sædvanlige 1GB RAM..

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Når du skriver “…standard kommer med de sædvanlige 1GB RAM..” Betyder det så der ikke er mulighed for at smide nogle flere i?

Typisk kan man godt opgradere disse små Eee-PC-kloner. Det er dog i flere tilfælde sværere end at opgradere end alm. bærbar. Fx kræver det eftersigende at man skiller maskinen helt af og fjerner bundkortet for at få adgang til RAM-soklen på en Acer Aspire One.. Men soklen skulle dog være helt almindelig, så når først mna har skaffet adgang er der bare at smække en ny RAM-klods i. På mange store bærbare er der 2 slots til RAM, så man let kan opgradere med en ekstra (hvis 4 man har fået 1xRAM-klods til at starte med)- det skal man ikke uden videre regne med er tilfældet på netbooks – der kan sagtens kun være 1 slot pga. pladsen..

Jeg må dog indrømme, at jeg ikke ved det konkret forholder sig mht. LG’s netbook – altså om RAM-slotten er let at få adgang til og om man ligefrem kan være heldig at der er to..

Leave a comment

(required)

(required)