Aldi sælger MSI klon på onsdag

SÅ er Aldi tilbage på banen med et helt fint tilbud på en Eee PC killer: 2999,- for en 10″ netbook med flg. ret standard specs:


• 160 GB SATA harddisk
• USB Bluetooth® 2,0 miniadapter
• 10″ TFT widescreen-skærm (1024 x 6000 px) sikrer optimale betjeningsmuligheder
• Hurtigt WLAN: Trådløst LAN 802.11 b/g + Draft-n med op til 300 mbit/s.
• Software: Microsoft® Windows® XP Home Edition (inkl. Service Pack 3)
• Grafik Power: Intel® Graphics Media Accelerator 950
• Fotos – internet – telefoni: Integreret VGA-webcam og mikrofon
• 1.6 GHz Intel® Atom(TM) processor N270
• USB 2.0 interface til dit digitalkamera, printer m.m.
• 1 GB hukommelse
• Multikortlæser (SD, MMC og MS)

Tilslutninger:
Multikortlæser til SD, MMC & Memory Stick, 3x USB 2.0, 1 x VGA out, 1 x netværk (RJ45), 1x mikrofon, 1x Line out

Gigantisk softwarepakke:
Microsoft® Windows® XP Home Edition (inkl. Service Pack 3), Corel® WordPerfect® Office X3 (OEM-versioner forudinstalleret og/eller på CD/DVD eller recovery-DVD/-CD

Citat slut.
Bluetooth og større HD er velkomne forbedringer i forhold til den Medion Akoya de havde til salg tidligere på året. De skriver desuden: “Li-ion-batteri med stor ydelse”.. Arhhh… Se DET er nok at tage munden lidt for fuld! Vægten antyder at det blot er en 3-cellers batteri på denne maskine. Og det er helt klart den største ulempe ved den..

Jeg er “selvfølgelig” Eee PC fan – men grunden til at vælge Medion Akoya tilbudet over Asus Eee PC 901’eren skulle være skærmstørrelsen og evt. brug for meget harddisk plads (som dog er af den uholdbare almindelige slags, fremfor den stødsikre SSD-model som de fleste Asus Eee PC’s kører med). En ekstra tomme lyder ikke af meget, men ser faktisk ud af mere – så afhængig af brug KAN det være vigtigt. Til mail og Word er jeg ligeglad. Skal jeg derimod læse RIGTIG, rigtig meget tekst i toget eller rette lidt grafik (IKKE design – det skal du ikke bilde dig ind at du kan på nogen af dem), så vil jeg gerne have den ekstra tomme at “få forstørret billedet op på”..
Men den ekstra tomme gør så kun 3-cellers batteriet endnu mere elendigt, da skærmen jo er en ond blodsuger. Så mit gæt er at batteriet holder til ca. en times koncentreret brug, mens Asus Eee PC skulle holde 4-5 x så langt tid..

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

I skal lige være opmærksom på, at bluetooth muligvis IKKE er indbygget – men bare kommer som dongle 🙁
“USB Bluetooth® 2,0 miniadapter” kunne i hvert fald tyde på det.. Det trækker en del ned i bedømmelsen efter min mening!

Vil bare lige sige at ved koncenteret brug holder min Wind gerne lige omkring 2 timer 🙂 Det er med Wifi og film.

Leave a comment

(required)

(required)