Dell’s netbook lanceret: Dell Inspiron Mini 9

Så lancerede Dell endelig deres netbook! Navnet er Dell Inspiron Mini 9 – og specifikationerne er røvkedelig – præcis magen til alle de andres: 🙂

Intel Atom CPU, 8,9 tommer 1024×600 LED, 1,3Mpixel webcam, XP Home installeret, bluetooth, 8 eller 16GB SSD (her får du så desuden 2GB online storage gratis fra Box.Net – så lidt “nyt” er der). Batteriet på Dells Asus Eee PC klon holder i 3 timer eftersigende, så det er nok også standard 3-cellers. Udseendet er ret kedeligt efter min mening – her vinder Eee PC-originalen og flere andre netbook’s klart. Og så koster det 25$ ekstra at få hvidt låg på dyret – ikke engang gennemfarvet hvid, som en Asus Eee PC er.. Prisen bliver 399$- selvom jeg ikke kan få den under $ 449,- når bluetooth tages med og $ 429,- uden.
Så alt i alt en super kedelig nyhed – men sikkert ganske glimrende maskine – som alle de andre. 🙂 Men alligevel har den jo nok sine købere, da Dell efterhånden har genvundet deres gode rygte, som led en del skade en overgang, – og da nogle af de andre jo har lidt svært ved at levere… Desuden er keyboardet kvalitet jo også afgørende for mange, så der må vi afvente massernes dom.

Det tager et par uger før vi ser Ubuntu-versionen, der bliver 50$ billigere – og skulle komme i “alle” regnbuens farver + måske flere valgmuligheder på HD-størrelsen (4 GB SSD siger rygterne).

Se Dell’s site

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Heey.

har kigget lidt på tastaturet på 910. Og i modsætning til alle andre mininote-keyboards så har jeg svært ved at se et æ-ø-å på netop dette tastatur. Nogen der ved om det er “FAIL” at gå og vente på om denne sag kommer til DK ?

Hej og velkomment til. 🙂

Dell er så stor en producent, at det vil være utænkeligt at de lancerer end PC på det danske marked uden dansk keyboard. Dell Inspiron Mini 9 (aka Dell Inspiron 910) er IKKE lanceret i DK endnu, men intet tyder på, at den ikke skulle komme denne vej. Herunder har Dell også et link fra deres *danske* side til lidt engelsk info om deres Eee PC-killer:
http://search.euro.dell.com/results.aspx?s=gen&c=dk&l=da&cs=&k=Inspiron+Mini&cat=all

Mange tak.
Det er forresten et kanon stykke arbejde du laver. tommel op ;)…
Jeg venter spændt på hvordan mini 9 kommer til at se ud når den rammer lille DK, og hvis den skuffer bliver det nok 901, som er en yderst tiltalende maskine, da den cirka har alt det gode som er på markedet.

Leave a comment

(required)

(required)