Link: Asus Eee PC 1000H vs. MSI Wind

Er du på udkig efter en af de lidt større netbooks/mininotes – dvs. med 10″ skærm, kan du tjekke en anmeldelse, jeg lige er faldet over. Her sættes Asus største netbook Asus Eee PC 1000H vs. MSI Wind. Specifikationerne er ret ens, og det samme gælder prisen. Alligevel er der forskel på de to maskiner – hvilket hiver en kneben sejr hjem til MSI Wind i flg. anmelderen.

NB: Herhjemme er det p.t. kun Asus Eee PC 900 og Asus Eee PC 701SD, der er på markedet – så Asus Eee PC 1000H skal altså parallelimporteres fra fx England. Det skulle dog også være forholdsvist let at gøre. Så hvis du går med overvejelser, kan du læse hele anmeldelsen her (som i øvrigt er ved at være en ældre sag) :
http://www.laptopmag.com/review/laptops/eeepc-wind-faceoff.aspx?pid=5

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Udemærket indlæg og godt link.
Fortæl mig en ting; hvor går jeg bedst hen med lidt tekniske spørgsmål specielt vedr. SSD / HDD hukommelse og præinstalleret OS. Vh

Tak. 🙂

Der er desværre ikke ét enkelt åbenlyst sted, jeg kender til..
Der er vist et forum på eeeuser.dk, men tror ikke det er voldsomt aktivt.. Ellers prøv på engelsk på http://forum.eeeuser.com

Ang. HDD vs. SSD har Toms Hardware vist haft nogle grundige test, tjek: http://www.tomshardware.com og se om du kan finde noget interessant. 🙂

Du er også meget velkommen til at spørge her i kommentarerne til de relevante indlæg, så skal jeg da se om jeg kan svare på noget af det. 🙂

Hej. Jeg har wind’en! Dvs jeg købte den hos Mybook.dk, det er den samme maskine, men de vil gerne smide ekstra ram i uden at garantien ryger. Det er super fedt og billigt.

Jeg kan klart anbefale den. Den bliver lidt varm, men ikke noget voldsomt og så støjer den nærmest ikke.

Hej Morten
Cool nok!

Hvor finder du det med de 2 GB ram? Kan ikke finde det hos http://www.Mybook.dk

Det er en 10″ så.. Har du sammenlignet med en 9″ – hvor stor forskel det gør for dig?
Hvad synes du om keyboardet – har du prøvet andre?

Du må jo lige skrive en minianmeldelse her, så vi alle kan følge med. 😉

Ok – super kort besvarelse og minianmeldelse.

Når du smider mybook ultra mini i indkøbskurven får du mulighed for at tilføje nogle ting, ekstra harddisk og ekstra ram mener jeg det er. Her kan du så smide 1 gb ram oveni, på den måde kommer du op på 2 gb-ram, og garantien bliver. Grunden til dette er at MyBook køber MSI wind’en og får den så leveret med deres logo (MyBook) og uden taske (lidt nedern, da det du ellers skal købe tasken over nettet i USA, som er ret dyrt i porto. PT har jeg min i et 12″ surferskind, beregnet til en MacBook, det fungerer fint (NY Buildt er mærket og kan købes gennem mybag.dk).

Så specifikationerne er de samme som MSI WIND, samme maskine, bare med udvidelsesmuligheder. Plus det har den på larger (der var mellem 14 dage og 5 ugers ventetid på MSI da jeg købte min for 3 uger siden). MyBook har også et 6 cells batteri man kan købe oveni, hvilket er lidt mærkelig, da MSI først har meldt deres batteri i november (sidst jeg læste på det).

Tastaturet er godt, en gang i mellem driller space og FN og CTRL tasten er byttet rundt, det kræver også lidt øvelse. Men jeg valgte 10″ (MSI har jo ikke 8,9″) fordi jeg ville have et større tastatur, jeg har ikke andre pc’er. Jeg klarer mig på denne.

Forresten – så var den også billigere jeg gav 300,- for mine ekstra ram og kom kun lige omkring de 3600, fedt!

Spørg endelig hvis der er flere spørgsmål.

[…] Asus Eee PC 1000H vs. MSI Wind Dansk anmeldelse: Asus Eee PC 1000h […]

Leave a comment

(required)

(required)