Hvad handler Eee Pc Bloggen mon om?

Ja, det siger måske sig selv, hvad Asus Eee Pc Bloggen handler om! 🙂

Men hvis man kan være i tvivl er der hjælp at hente her:

Fra http://www.wordle.net/

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Hej !
Dette indlæg handler om køb af Eee top – som kasseapperat –
hos en forhandler,Copy Danmark. Vi købte touch skærm og alt hvad dertil hører hos Copy Danmark, til vores kiosk. For det skulle være så nemt. Da vi så skulle igang, var ordret service lige som ikke noget man bruger hos Copy Danmark, det er lig nul, man fik at vide, at han sælger bare apperaterne og hvis man vil vide noget skal men ringe til net og data (de er okay). Vi brugte det så i 9 mdr. for så blev vi nødt til at lukke butikken, desværre.
Derefter lejede vi så butikken ud til nogle nye og solgte kasseapperatet til dem og så vi at vide at det ikke duede ???? og de blev nødt til at købe et nyt, men han havde sagt til mig inden, at der bare skulle en ny licens til. De har heller ikke fået nogen hjælp/service.
Men kan det passe, at man ikke kan sælge en Eee top kasseapperat videre, efter så kort tid og så dur det ikke mere. Lad være med at købe det hos COPY DANMARK.

Hej.

Kan godt se det er længe siden indlæget er skrevet, men svare alligevel.

Problemet med videresalg af kasseapparater med FrontPOS på er at der skal købes en ny licens før det virker. Og det har intet med CopyDanmark at gøre med derimod NET & Data og deres licensbetingelser.

Så det er en forkert opfattelse af systemet du har fået.

DBH. Kasper/POS-Consult

Skal vi lige or god ordens skyld huske at fortælle POS-Consult og Copydanmark arbejder sammen. Copydanmark er en ældre herre som hedder Carl Emil. Han har ikke forstand på noget som helst når man spørger ham, han praler af at han altid tager telefonen men han kan overhovedet ikke give svar på noget teknisk. Jeg måtte også kontakte Net & Data (fik god service uden beregning)de fortalte at Copydanmark ikke var forhandler af deres system mere. Copydanmark har forsøgt at få os over på det andet system som han sælger for Pos-consult, men så skal man betale abbonnement, vi takkede nej, så blev han mega sur og ville ikke tale med os mere. Aldrig mere Copydanmark

Hej Jane

Det er rigtigt at CopyDanmark er en af de forhandlere POS-Consult har tilknyttet til at sælge deres vores produkt cPOS. Skal ikke kunne udtale mig om hvordan CopyDanmark foretager sig sine salg, men ja cPOS fungerer med en månedlig licens da den bygger på en ny cloud løsning der gør at POS-Consult driver løsningen, og denne inkluderer også alle opdateringer og der er intet gebyr ved virksomhedsoverdragelse. Håber det gav et indblikj i hvorfor cPOS beregnes månedsvis.

DBH. Kasper/POS-Consult

Leave a comment

(required)

(required)