Hvad handler Eee Pc Bloggen mon om?

Ja, det siger måske sig selv, hvad Asus Eee Pc Bloggen handler om! 🙂

Men hvis man kan være i tvivl er der hjælp at hente her:

Fra http://www.wordle.net/

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Hej !
Dette indlæg handler om køb af Eee top – som kasseapperat –
hos en forhandler,Copy Danmark. Vi købte touch skærm og alt hvad dertil hører hos Copy Danmark, til vores kiosk. For det skulle være så nemt. Da vi så skulle igang, var ordret service lige som ikke noget man bruger hos Copy Danmark, det er lig nul, man fik at vide, at han sælger bare apperaterne og hvis man vil vide noget skal men ringe til net og data (de er okay). Vi brugte det så i 9 mdr. for så blev vi nødt til at lukke butikken, desværre.
Derefter lejede vi så butikken ud til nogle nye og solgte kasseapperatet til dem og så vi at vide at det ikke duede ???? og de blev nødt til at købe et nyt, men han havde sagt til mig inden, at der bare skulle en ny licens til. De har heller ikke fået nogen hjælp/service.
Men kan det passe, at man ikke kan sælge en Eee top kasseapperat videre, efter så kort tid og så dur det ikke mere. Lad være med at købe det hos COPY DANMARK.

Hej.

Kan godt se det er længe siden indlæget er skrevet, men svare alligevel.

Problemet med videresalg af kasseapparater med FrontPOS på er at der skal købes en ny licens før det virker. Og det har intet med CopyDanmark at gøre med derimod NET & Data og deres licensbetingelser.

Så det er en forkert opfattelse af systemet du har fået.

DBH. Kasper/POS-Consult

Leave a comment

(required)

(required)