Asus Eee Pc 1002HA kommer i uge 11

Det skulle nu være ganske vist, at Asus nye 10″-model skulle ramme det danske marked i uge 11: Asus Eee PC 1002HA

Det ser ud til, at Eee PC 1002HA bliver en rigtig vinder:
Det er selvfølgelig en 10″-model, som ud over de ret standard specs (se senere) er krydret med et rigtig godt batteri og et design, der låner en masse fra den meget roste design-model i Asus Eee PC-serien, nemlig Eee Pc S101. Altså flot og formentlig med lidt slimline-look med en vægt, der ligger under Asus Eee PC 1000H.

Altså forbedringer af Asus Eee PC 1000H på alle punkter – undtagen et: Batteriet. Det nye batteri er mindre – og har også mindre ydelse, end det gamle fra Eee PC 1000H. Eftersigende skulle det være et 2-cellers, hvilket dog slet ikke skal bruges som indikator for ydelsen, da det med sine 4200 mAh yder bedre end fx mange 3-cellers batterier på markedet. I praksis skulle man kunne hive 3-3½ times brug ud af maskinen, selvom producenten (Asus) jo altid gætter højt med 5 timer.

Keyboardet skulle eftersigende også være/blive blandt de bedste i netbook-markedet – hvilket jo ikke mindst skyldes størrelsen: For mange er 9″-modellerne simpelthen for små til at lave en “godt” keyboard.

Prisen lyder til at være meget fornuftig med sine 3700,- og den skal nok blive manges favoritt blandt alle mininotes – godt keyboard, god (og “stor”) skærm, rimelig batteritid (men ikke førende) – og et design, der lige ligger en klasse over alle andre end S101, som til gengæld er en tusse dyrere som udgangspunkt..

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Jeg har en Asus Eee PC 1002HA, den er utrolig langsom til at åbne weebsider etc. og har altid været det, er snart et år gammel.
Hvem kan hjælpe.
På forhånd tak

Hvor får man en manual på Dansk til Asus Eee 1002HA, EXpert 9700 Brønderslev der har sogt den har ikke kunnet klare det.
Kan nogen hjælpe.
På forhånd tak.

Leave a comment

(required)

(required)