SMugkig på HP 2140

Så er efterfølgeren til HPs populære netbook HP 2133 ved at være klar, formentlig også i DK snarest – den hedder HP 2140 – og er nu med 10″ skærm fremfor 9″..

Det nye er desuden, at de er skiftet fra VIA til Intel CPU – så nu er de mere ligesom alle andre. I dette tilfælde er det dog en fordel af være lige så kedelig som alle andre, da Vista var hård kost for den lille VIA-cpu, som var hjernen i den gamle HP-netbook. NU fåes den både med Vista og med XP, og jeg ville klart gå efter XP-modellen, selvom jeg modsat så mange andre ikke har noget særligt imod Vista – men den er bare for tung til en sløv miniput-CPU som Intel Atom jo rent faktisk er.

Det den gamle mininote fik meget ros for, var keyboardet, som skulle være det bedste i klassen. Det er selvfølgelig uændret – if it aint broke, don’t fix it!

Desuden kunne man få den med høj opløsning på skærmen – og det kan man også stadig – faktisk endnu højere end på den gamle netbook, sammen med den billigere model med den almindelige, lille opsløning..

Her er specs:

CPU: 1.6GHz Intel Atom N270
Skærm: 10.1″, 1024 x  576 eller 1366 x 768 pixels
HD: 160GB HDD eller 80GB SSD
2 USB porte – hvilket mange har kritiseret den gamle model for – det er i underkanten!
3 eller 6 celler batteri – med 6 celler stikker batteriet ud bagtil, men skulle kunne få maskinen til at køre i 5 timers tid..
HP 3D Drive Guard (sikkerhed så HD’en slukker når du taber maskinen – hvis det virker perfekt, begynder fidusen med SSD-diske at famle, i hvert fald så længde de er så meget dyrere..) 

 Læs anmeldelse her eller på dansk her

This post is also available in: English

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)