Ny Eee PC klon: 99$

Jointechs annonce for deres nye netbook

Jointechs annonce for deres nye netbook

Der er nu kommet en ny netbook/ultra-bærbar på markedet til den lave pris af 99$! Med dagens kurser svarer det til en pris på kun DKK 469,51. Dertil vil så komme fragt, moms og eventuel told.

Den hedder J-Pro Mini Laptop JL7100. Firmaet har hovedkontor i Hong-Kong, og man kan frygte, at det er et “rigtigt Kina-produkt” i den negative forstand. Umiddelbart er det heller ikke muligt at finde distributører af produktet, men jeg vil da lige sende dem en e-mail og høre – se et eventuelt svar her på bloggen.

Modsat de andre “kloner” (eller hvad vi skal kalde alle dem, der følger i Asus fodspor efter Eee PC for at få deres bid af kagen), har den her i hvert fald nogle ret elendige specs sammenlignet med Eee PC’en:

Alt i alt er det jo helt elendige specifikationer sammenlignet med Asus Eee PC 900, men prisen er jo tilgengæld meget fristende! Så selvom den ikke er en direkte sammenligning værdig, kunne den lave pris sikkert let tiltrække en håndfuld kunder.

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Dude, du siger lige til lidt hurtigt hvis du finder ud af hvor man kan købe svinet, right?
Efter min mening er de da meget cool, Eee og de andre, men de er sgu for dyre til jeg vil købe en.. springet op til en rigtig bærbar er simpelthen bare for lavt – du kan trods alt bruge en pc med 15” skærm til en del mere….
men for 99 dollars ku jeg godt lige være med 🙂 Så skulle jeg da klart ha sådan en lille surfermaskine med i lommen overalt, så man altid ku tjekke mails og lige se fodboldsiderne igennem hvorend man er 😀

Hej Thøger – og velkommen til. 🙂
JO, jeg skal sørge for at skrive her, så snart jeg (eventuelt) hører fra dem!

De har fået en mail fra mig, men jeg har tidligere været ude for, at den type virksomheder aldrig svarer tilbage.. Men nu må vi jo se. 😛

Jeg vil også gerne modtage en notifikation, når der er svar på om den omtalte maskine kan erhverves herhjemme. Jeg kan se, at der er mulighed for at afkrydse nedenfor, så håber det virker.

Nu må jeg jo hellere huske at sætte kryds deri også…

Hej Ulla! Jeg ved faktisk ikke hvor godt det virker med den her subscribe – men det får du jo så at se nu. 🙂

Jeg kan informere om, at det virker ganske glimrende, idet jeg netop har modtaget email om din ovennævnte kommentar.

Leave a comment

(required)

(required)