SMugkig på HP 2140

Så er efterfølgeren til HPs populære netbook HP 2133 ved at være klar, formentlig også i DK snarest – den hedder HP 2140 – og er nu med 10″ skærm fremfor 9″..

Det nye er desuden, at de er skiftet fra VIA til Intel CPU – så nu er de mere ligesom alle andre. I dette tilfælde er det dog en fordel af være lige så kedelig som alle andre, da Vista var hård kost for den lille VIA-cpu, som var hjernen i den gamle HP-netbook. NU fåes den både med Vista og med XP, og jeg ville klart gå efter XP-modellen, selvom jeg modsat så mange andre ikke har noget særligt imod Vista – men den er bare for tung til en sløv miniput-CPU som Intel Atom jo rent faktisk er.

Det den gamle mininote fik meget ros for, var keyboardet, som skulle være det bedste i klassen. Det er selvfølgelig uændret – if it aint broke, don’t fix it!

Desuden kunne man få den med høj opløsning på skærmen – og det kan man også stadig – faktisk endnu højere end på den gamle netbook, sammen med den billigere model med den almindelige, lille opsløning..

Her er specs:

CPU: 1.6GHz Intel Atom N270
Skærm: 10.1″, 1024 x  576 eller 1366 x 768 pixels
HD: 160GB HDD eller 80GB SSD
2 USB porte – hvilket mange har kritiseret den gamle model for – det er i underkanten!
3 eller 6 celler batteri – med 6 celler stikker batteriet ud bagtil, men skulle kunne få maskinen til at køre i 5 timers tid..
HP 3D Drive Guard (sikkerhed så HD’en slukker når du taber maskinen – hvis det virker perfekt, begynder fidusen med SSD-diske at famle, i hvert fald så længde de er så meget dyrere..) 

 Læs anmeldelse her eller på dansk her

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)