Aldi sælger Eee-PC-klon

Fra på onsdag har Aldi en Eee PC klon af mærket Medion til salg for 3.000,- Alt ser umiddelbart meget lovende ud. Specs minder klart mere om MSI Wind end Asus Eee PC 900, da der er tale om større skærm, HD og RAM end de Eee PC’er der er på markedet herhjemme. Maskinen kommer med Windows, og prisen ligger altså 500,- under den for MSI Wind ~ samme pris som Asus Eee PC 900 med Windows preinstalleret, så umiddelbart ligner det jo et godt køb.

Eneste ulempe, der springer i øjneneer manglen på bluetooth – i hvert fald for mig, da min plan er at køre 3G over telefonen fremfor speciel dongel til formålet. Jeg er ikke kommet så langt endnu, da 3 åbenbart er lidt sløve om at levere min nye HTC Touch Diamond. 🙂

Men har du brug for en lille maskine med større HD end Eee PC 900 – og er ligeglad med SSD (som har fordel af at være mere stødsikre – de sidder i den Eee PC, du kan købe herhjemme), så kunne Medions maskine være et fornuftigt bud..

Se den her: http://aldi.dk/OFFER_DK_COMP/OFFER_32/OFF01.SHTML

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Tilsyneladende er Aldis tilbud med det store 6-cellede batteri. De andre steder jeg har set Wind til salg, er det med det lille 3-cellede batteri. Aldi er vist også ene om at have en taske med i prisen.

Mybook.dk sælger også en no-name Wind til 3000 kr, men de har lille batteri og langsommere wifi. Til gengæld har de så bluetooth og et bedre webcam.

Nu må vi se, om nogen af dem rent faktisk kan levere…

Det er rigtige gode observationer, du har lavet der!

Så er det jo en langt mere interessant overvejelse, om man burde købe Medions, Asus Eee PC eller anden mærke – kan man undvære bluetooth, ser det så ud til at Medion er absolut rigtig godt bud. Især batteritiden er jo vigtig..

Ja, det er altid spændende med nye produkter – der er en tendens til at der går lidt vaporware i den.. Men jeg er ret sikker på, at når Aldi melder ud, at de kan sælge den i morgen onsdag, så har de allerede haft den på hovedlageret i en del dage – så det skulle undre mig meget, hvis de ikke sælger den i morgen..

Hvor kan I se at Medion pc’en har et 6-cellede batteri?
Det eneste jeg kan læse mig til er at det er et Li-ion-batteri med stor ydelse

Jeg kan heller ikke finde oplysningen – ej heller på Medions egen side:
http://www.medion.de/ms/aldi/md96910/dk/flash.html
– Håber Rune har noget insideinformation fra et eller andet sted. 🙂

Har også kigget på deres hjemmeside 5 gange for at se om jeg så mig blind på det, men synes ikke der dukker noget op 🙂

Jeg mener, at Aldis må have det store batteri, fordi den er angivet til at veje 1,2 kg. På wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/MSI_Wind_PC) står at vægten er 1,04 kg med lille batteri og 1,18 kg med det store.

Men det er selvfølgelig stadig kun et gæt fra min side.

Alt om Data mener det er et 3-cellet batteri, ligesom på MSI’en. ØV!
Læs:
http://www.altomdata.dk/index.php?module=Pagesetter&func=viewpub&tid=1&pid=7665

Det ER det 3-cellede der følger med. Sidder med en netop indkøbt Medion ved siden af mig.

Det 6-cellede koster ca. 700 kr i tilkøb men kan ikke købes i butikken, kun over nettet.

Det er stadig en fin maskine, men den STORE fordel over konkurrenter ryger desværre, når det “bare” er samme batteri som MSI Wind. Ærgerligt nok.

Men tillykke med maskinen! 🙂

Hej Mikkel!

Hvordan er maskinen at arbejde med? Er du lige så begejstret som AOD fx?

Jeg overvejer at købe en til surf + kontorbrug (Word, lette Excel-ark), men er i tvivl om, hvorvidt den er kraftig nok.

/Kasper

Jeg er ikke i tvivl om at maskine er hurtig nok til både Word, Excel osv. og det er da også det den vil blive brugt til fremover. Man skal lige vænne sig til at tastaturet (trods det at det er større end på Eee PC) stadig er lidt mindre end et tastatur på en 15″ bærbar.

Jeg tror ikke jeg får problemer med at vænne mig til det – men skal jeg skrive en 20 siders rapport bliver det nok på min normale lenovo-bærbare.

Anmeldelsen i AOD svarer meget godt til mit indtryk bortset fra at webcam’et er den lille model på 320×240 pixel og ikke det “store” på 1,3 Mpixel som der sidder i den “originale” MSI Wind.

Sidder også just med en spritny Medion foran mig og den er ret cool. For 3.000 dask er jeg meget tilfreds, men som det nævnes, vil det aldrig blive min primære maskine – den er god til sofaen og køkkenbordet når der lige skal findes en opskrift eller tjekkes aftenens tv-program etc.

Den skal dog pakkes ind igen, da datteren fylder 4 om en måned og ønsker sig en pc til at logge op DR’s online og spille på.. jeg de er hurtige nu til dags 🙂

Salget af Medions lille Eee-klon / MSI-maskine gik i øvrigt forrygende – alt blev udsolgt på den første dag. Der er dog ikke umiddelbart udsigt til at de kommer tilbage i Aldi foreløbigt.. Det kan man læse mere om her:
http://crn.dk/index.php/news/show/id=29855

Vildt 🙂 God forretning de så har haft på det 😀

Jeg har haft en Medion maskine igennem de sidste 2 år og købte den fordi den var max billig. Kvalitetsmæssigt er jeg faktisk positivt overrasket, der har ingen problemer været overhovedet. Man får en hel del for pengene.

Leave a comment

(required)

(required)