Asus Eee PC 904HA klar i DK

Så er Asus Eee PC 904HA til salg her i landet!

Forskellen mellem den nye Eee-PC og den “gamle” Asus Eee PC 900HA er, at 904’eren kommer med 4 cellers batteri, men Eee PC 904HA kommer med 6 cellers. Det giver en rigtig god batteriydelse – formentlig klart blandt de allerbedste netbooks. Batteriet er nemlig magen til det fra Asus Eee PC 1000H, men med den mindre skærm vil ydelsen (batteritiden) selvfølgelig blive bedre.

Kvali-keyboard:
Som de oprindelige rygter om 904-modellen forudsagde, er der desuden fokus på keyboardet. Det er eftersigende i 95%-størrelse af et normalt notebook-keyboard.
For at få plads til et større og meget bedre keyboard, er maskinen kapslet ind i et kabinet, der stammer fra Asus Eee PC 1000-serien. Dvs. du får en kant af plastic omkring skærmen (som du kan se på billede 2 nedenfor) og den er lige så “stor og klodset” som en 10″-netbook, selvom det kun er med 9″ skærm. Vægten vil dog være en LILLE smule mindre end de rigtige 10″ netbook. Men keyboardet har netop været manges ankepunkter mod netbooks/mininotes, så i praksis kan dette være den perfekte maskine for mange: En billig maskine, men med langt bedre keyboard og langt bedre batteritid end det du fx finder en en Acer Aspire One, som koster det samme..! Og trods alt er Asus Eee PC 904HA stadig så lille og let, at det ikke er noget problem at “slæbe” den med. Perfekt til folk som rent faktisk bruger deres maskiner meget aktivt, når de er på farten – fx til journalister eller note-tagere.

Eee PC 904HA kommer i 2 farver: Pearl White og Fine Ebony. OS’et skulle både som i XP og Linux.

Ud over batteriet er de invendige specs de samme som “altid” : Asus Eee PC 904HA:

Læs mere om Asus Eee PC 904HA her.

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)