Dansk anmeldelse af Asus Eee PC 1000H

Jeg faldt lige over en dansk anmeldelse af Asus Eee PC 1000H – som er den “største” Asus Eee PC på alle punkter p.t.

Meningerne er lidt delte om Eee PC 1000H – ikke pga. specifikationerne, som er i top, men fordi maskinen efterhånden er så “stor og tung” (10″ skærm og 1,45kg) at nogle mener at den ikke længere en en umpc/netbook/mininote, men nærmer sig en “almindelig” subnotebook.. Personlig synes jeg nu nærmere, at netbooks blot skal være 11″ og derunder og veje under 1,5 kg (flere andre netbooks kommer i nærheden af denne grænse i fremtiden) – men det er jo ikke ligefrem nogen fast definition.

1000H kan ikke købes i Danmark p.t., men skal derimod importeres -fx fra England. (Det er en god idé at hente din maskine hjem fra et EU-land, så slipper du formentlig for bøvl med tolden. Køber du i USA kan der både komme told og moms oveni. Er dog ikke sikker på hvad toldsatsen er for elektronik/computere – den kan være alt fra 0 – 30% – det må du selv undersøge, hvis du ikke er tilfreds med at købe i EU 🙂 ).

Læs hele den positvie anmeldelse på TweakUp.

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Lige et kort spørgsmål, som du ikke behøver at svare på her, men jeg har tænkt i det stykke tid på Google-Adsense. Men giver det noget? Hvor mange besøgende har du og får du nogle kontanter ud af det?

Hej Morten

Glemte helt dit spørgsmål! 🙂

Svaret er NEJ, det giver IKKE en skid.. Rent faktisk en skuffelse, da man jo hører det er meget opreklameret..

Der er vist regler mod at fortælle præcis hvad man “tjener” på det, men jeg kan da fortælle at man skal have 100$ for at få penge udbetalt og det er jeg meget langt fra.

Jeg hoster siden hos en discounthost, og jeg har end ikke tjent ind til et års hosting endnu.. så tror ikke det er besværet værd hvis du gør det for pengenes skyld.. Det gør jeg heldigvis ikke. 🙂

Tak for dit svar (og din henvisning til det) – mit andet spørgsmål er så hvor mange besøgende du har i løbet af en uge i snit? Egentlig fordi jeg går og tænker på at lave min egen blog for tiden (om noget helt andet).

Hej

Jeg overvejer at købe en asus eee 1000.
hvad gør man når der jo højst sandsynligt ikke er dansk tastatur på? Kan man sætte klistermærker på? Og hvis jeg bestiller med xp er der så mulighed for at vælge dansk som sprog?

MVH Frederik

Du må rigtig gerne svare på min email da jeg før har haft problemer med at finde hvor jeg skrev indlægget 🙂

Hej!

Ja, man får desværre ikke det danske tastatur på maskinerne bestilt i UK.. Der er ikke noget problem med at vælge et andet sporg i XP – det er lige så let på en Eee PC som det er på en almindelig PC..

Du kan selvfølgelig eksperimentere med klistermærker – man kan vist købe dem rundt omkring (jeg kender ikke noget konkret sted).. men hvis man skriver 10-finger-system, vil man dog hurtigt vende sig til der – så kigger man jo ikke på tastaturet alligevel.. hvis ikke kræver det selvfølgelig en den mere tilvending..

Hej.

Jeg har lige koebt klistermaerker til den laptop jeg skal til at koebe her i Australien. Jeg koebte dem igennem http://www.4keyboard.com Der koster de DKK 10.40 plus fragt. Man kan vaelge mellem forskellige farver, alt efter hvilken farve ens tastatur har. Mht. selve tastaturet, saa kan du saette det til dansk i kontrolpanelet (men det vidste du sikkert i forvejen)
Hilsen Line

ja, fin anmeldelse, havde helt glemt at jeg havde skrevet den :p
Min Asus1000H køre stadig super, nu med en 64Gb SSD og Vista. Der er lidt bøvl med vista driverne, men ikke noget jeg ikke kan leve med.
Fik 20min ekstra batteri med SSD’en og mindre varmeudvikling og absolut ingen støj!

Ang. tasteturet så er æ,ø og å ikke et problem, de sidder i fingerne, dog er alle special-tegn forskudt så dem leder man lidt efter i starten. Jeg har lært at leve med det.

Henrik K

har købt mig en asus eee 1000h og kan ikke finde ud af hvordan man tager billeder med webcamet?! hjææælp!

Leave a comment

(required)

(required)