Fujitsu’s netbook lanceret i Japan

Som alle andre notebook-producenter har Fiujitsu selvfølgelig deres egen Asus Eee PC-killer. Og selvfølgelig med nogle fede japanske twists! I Europa vil vi nok komme til at kalde den U2010, mens amerikanerne kalder den LifeBook U820 og japanerne selv kalder den LOOX U/B50N.

Maskinen er nu på markedet i Japan (som så meget andet, vi ikke kan få herhjemme 🙂 ), og har NOGLE af de sædvanlige specs med Intel Atom CPU og 1 GB RAM osv. Til forskel for de andre Eee-killers/netbooks, kommer denne mininote dog med bl.a. touchscreen, som vist kan flippes, så den bliver en mini-tabletpc. Skærmen er lille på 5,6″ men på hele 1280 × 800 pixels.  OS’et er Windows Vista. Batteritid angives fra 5 -11 timer, afhængig af om man kører standard eller udvidet.

Udseendemæssigt ser det også ud til at Fujitsu’s maskine adskiller sig en del fra de øvrige Asus Eee PC-kloner. Japanerne kan desuden købe den “build to order” og kan bl.a. bestille den med tv-tuner. Hov, vent lige mens jeg tømmer mit keyboard for savl…………….
Nice!

Alt i alt adskiller den sig temmelig meget fra Asus Eee PC, MSI Wind og de andre i slænget. Desværre ved vi hverken hvornår den evt. kommer – og hvordan vi evt. skal få råd til den. For intet tyder på, at prisen kommer til at konkurrere med de billigere netbooks..

Var det noget for dig med en lille vild maskine som den, eller er det overkill…?

Se specs her
Se info om “originalen” her – og lanceringen her

This post is also available in: English


Kunne du li' indlægget? Hvorfor ikke lige skrive en kommentar nedenfor og fortsætte samtalen, eller tilføje mit feed og få artikler som denne leveret automatisk til din feed reader.

Kommentarer

Men kan den lave kaffe?

JA; selvfølgelig kan den lave kaffe! 🙂

Man skal bare have sådan en lille fyr her til sølle DKK 9000,- :
http://www.coffeetime.dk/shop/espresso-kaffemaskine-872p.html
– og så kan den sagtens lave kaffen. Simpelthen fordi den kan gå på nettet hvorend du er og den der kaffemaskine er forbundet til nettet. 🙂

Yes – sådan skal det være!
Tror måske jeg kendte nogen engang, der havde sådan én.

Leave a comment

(required)

(required)